Nieuwe ontwikkelingen in de behandeling van nierkanker

Met de komst van immuno-therapie is de behandeling van nierkanker een nieuwe fase ingegaan, waardoor een groot aantal patiënten weer een toekomstperspectief krijgt.
Tijd dus voor een update over de stand van zaken bij de behandeling van nierkanker!

Op maandag 12 december 2016 van 20.30 – 21.30 uur organiseert de patiëntenvereniging Leven met blaas- of nierkanker daarom een live webinar.

In het webinar zullen zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen bespreken wat  nierkanker inhoudt, welke behandelmogelijkheden er zijn en wat het betekent om met nierkanker te (over) leven. Je kunt  vragen voorleggen aan het panel en reageren op stellingen.

Klik hier om u aan te melden voor dit gratis webinar!

Vraag van de maand december

Leven met blaas- of nierkanker is benieuwd naar uw mening over diverse actuele onderwerpen. Via ‘Vraag van de maand’ leggen we u regelmatig een vraag voor. Wij waarderen het zeer wanneer u uw mening wilt geven. in december willen we graag het volgende aan u voorleggen:

Elke 3 maanden ontvangt u als lid het Magazine van Leven met blaas-of nierkanker.
Sluit de inhoud van het Magazine aan bij uw interesse?

Klik hier om antwoord te geven op de vraag van de maand.

Verwijsgids Kanker online

 Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL)
 lanceert de
Verwijsgids Kanker, een digitale
 wegwijzer voor ondersteuning en begeleiding
 bij kanker.

De verwijsgids is de eerste landelijk dekkende sociale kaart voor aanvullende zorg en begeleiding bij kanker, op ieder moment na diagnose. In de Verwijsgids Kanker staan onder meer gegevens van individuele zorgverleners, instellingen en patiëntenorganisaties.

Lees verder >>