Steun ons

Patiënten, ex-patiënten en hun deelgenoten kunnen lid worden van Leven met blaas- of nierkanker. Vul het onderstaande formulier in om lid te worden! Nu met welkomstgeschenk: Zorgboek Blaaskanker of Zorgboek Nierkanker. Onderaan de pagina vindt u onze nieuwe aanmeldingskaart.

Contributie
In het jaar van aanmelding van uw lidmaatschap vóór 1 juli bent u het bedrag van € 27,50 verschuldigd. Voor het lidmaatschap dat na 1 juli ingaat is het bedrag € 14,-.

Dubbellidmaatschap
Als u ten gevolge van kanker een of andere vorm van urinedeviatie heeft, kunt u kiezen voor een dubbellidmaatschap van Leven met blaas- of nierkanker en de  Stomavereniging. Elke vereniging int zijn eigen contributie minus 25%. In het jaar van aanmelding van uw dubbellidmaatschap vóór 1 juli vragen wij een bijdrage van € 20,- voor het lidmaatschap van Leven met blaas- of nierkanker. Voor het lidmaatschap dat na 1 juli ingaat is het bedrag € 10,- verschuldigd. Als u een dubbellidmaatschap wenst, kunt u dit in het formulier vermelden.

Voor het betalen van de contributie ontvangt u te zijner tijd bericht. Tot die tijd hoeft u niets te betalen, maar bent u wel lid van Leven met blaas- of nierkanker.

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk met uw antwoorden om.

Word lid van Leven met blaas- of nierkanker

Inschrijfformulier Leven met blaas- of nierkanker. Lees ook de folder over lid worden.

Word donateur

Geen (ex-)patiënt of naaste? U kunt ons ook steunen door donateur te worden. Vul dan dit formulier in.