Maak het verschil: word lid van ons Bestuur!

Ben jij klaar om een verschil te maken in het leven van mensen met blaas- of nierkanker en hun naasten? Onze vereniging, gericht op ondersteuning van en belangenbehartiging voor blaas- of nierkankerpatiënten, heeft jouw passie en toewijding nodig in ons bestuur.

Met binnenkort slechts twee bestuursleden, zijn we op zoek naar gemotiveerde mensen die onze missie omarmen. Of je nu persoonlijke ervaringen hebt als patiënt of naaste of je betrokken bent bij dit thema, jouw input en inzet is cruciaal voor de continuïteit van onze vereniging

We hebben verschillende posities open waar jij jouw talenten zinvol kan inzetten:

De termijn van de voorzitter loopt af tijdens onze aankomende ALV op 20 april 2024. Twee bestuursleden blijven in functie en vervullen momenteel meerdere rollen.

Interesse? Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op. Laten we het gesprek aangaan. Samen kunnen we het verschil maken!

Ook als je nog twijfelt of een bestuursfunctie iets voor jou is, gaan we graag met je in gesprek. Binnen elke functie zijn taken die uit te voeren zijn zonder bestuurslid te worden.

Sluit je aan en help mee aan een positieve verandering in de levens van anderen.

Vergelijkbare berichten