Nieuwe website online!

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een nieuwe website voor de vereniging. Ook het logo, de huisstijl én onze naam zijn aangepast.

De nieuwe website is gebruiksvriendelijker en alle content is vernieuwd. Sommige informatie vind je nu op een andere pagina terug. We hebben de informatie over de kankersoorten herschreven en beter inzichtelijk gemaakt wat we als vereniging allemaal doen.

Nieuw logo en huisstijl

Wie ons volgt op social media, zag de afgelopen tijd al dat het logo van de vereniging veranderd is. Dit nieuwe logo is frisser en laat meteen zien voor wie we er zijn. Tijdens het ontwerpen van de website hebben we ook meteen de huisstijl aan laten passen. De heldere blauwe kleur als hoofdkleur, oud-roze als accentkleur en de donkerblauwe tekst maken de website goed leesbaar en overzichtelijk.

Patiëntenvereniging

We zijn er voor mensen die geraakt worden door blaaskanker of nierkanker. Dat willen we met onze naam ook direct duidelijk maken. Daarom is gekozen voor een wijziging van onze naam naar Patiëntenvereniging blaas- of nierkanker.

Samen met leden

Toen we begin dit jaar begonnen met het project om de website te vernieuwen, vroegen we eerst een aantal leden om input. Als ervaringsdeskundige weten zij natuurlijk het beste waar een website over blaas- en nierkanker aan moet voldoen. Uit focusgroepen bleek dat de vorige website verouderd was dat we als vereniging toe waren aan een moderne website waar de belangrijkste informatie sneller te vinden is. Dankzij de waardevolle meningen van onze leden hebben we nu een frisse, duidelijke website waar de informatie over blaas- en nierkanker goed te vinden is, waar mensen makkelijk ervaringen van anderen kunnen lezen en waar goed te zien is wat we als vereniging doen.

Vergelijkbare berichten