Wie we zijn

Als vereniging zijn we opgericht om mensen die leven met blaas- of nierkanker te verbinden. We zetten ons in voor betere zorg en behartigen jouw belangen op plekken waar we verschil kunnen maken. Dit doen we vaak samen met anderen en altijd vanuit het perspectief van ervaringsdeskundigheid.

Bestuur

Het bestuur van Patiëntenvereniging blaas- of nierkanker is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de vereniging. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers die ervaring hebben met blaas- of nierkanker of een andere vorm van urologische kanker. Zij hebben ervaring als patiënt of als naaste. Wil je iets weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op met één van onze bestuursleden.

Intrem

Voorzitter

Vrijwilligers

Als vereniging kunnen we niet zonder vrijwilligers. Op dit moment zijn er 15 vrijwilligers, die samen met het bestuur de doelstelling van de vereniging waar maken: er zijn voor patiënten met blaas- en nierkanker. Vanuit hun eigen ervaring oefenen zij invloed uit op goede zorg en leven met en na kanker.

Wil jij je ook inzetten als vrijwilligers? Lees meer op onze vrijwilligerspagina.

Leden

Alle mensen die blaaskanker of nierkanker hebben of hebben gehad kunnen lid worden. Ook als je naaste bent van iemand kun je lid worden. Leden van de vereniging hebben stemrecht op de Algemene Ledenvergadering.