Word lid

Als je kanker hebt, wil je meer weten over je ziekte en wat je allemaal te wachten staat. Je bent op zoek naar de best mogelijke zorg voor jouw situatie. Misschien wil je je verhaal delen of lotgenoten ontmoeten. Patiëntenvereniging blaas- of nierkanker maakt dit mogelijk, samen met alle leden en donateurs. Wij zijn er voor je.

Alle mensen die blaaskanker of nierkanker hebben of hebben gehad kunnen lid worden. Ook als je naaste bent van iemand kun je lid worden. Vul het online aanmeldformulier om lid te worden.

Door lid te worden:

  • Maak je deel uit van een vereniging voor en door mensen met blaas- of nierkanker
  • Ontvang je drie keer per jaar het verenigingsmagazine
  • Ontvang je zes keer per jaar de digitale nieuwsbrief
  • Kun je meepraten en stemmen bij de ledenvergadering
  • Word je uitgenodigd voor bijeenkomsten
  • Steun je de vereniging, zodat we ons in kunnen blijven zetten voor mensen zoals jij

Als je je aanmeldt als lid:

  • Bevestigen we je lidmaatschap per post en sturen we het laatste magazine van de vereniging.

Het lidmaatschap is € 27,50 per jaar. Het lidmaatschap wordt jaarlijks verlengd in de maand waarin je het lidmaatschap hebt afgesloten.

Waarom anderen lid zijn geworden

Marianne

“In het ziekenhuis kregen we al informatie over de vereniging”, vertelt Marianne. “Rondom de operatie heb ik geen contact gezocht, want de operatie vond al snel plaats. De belangrijkste reden voor mij om lid van de vereniging te worden, was dat ik erover wilde praten. Ik wilde vooral ervaringen van anderen horen en ze ook zelf kunnen delen. En ik vind het mooi om bij een vereniging te horen en andere lotgenoten te ontmoeten.”

Lees het verhaal van Marianne

Guus

“Ik vind het belangrijk, dat er een vereniging is die informatie geeft. Dat is voor mij ook de eerste reden geweest om lid te worden. Verder biedt een vereniging een uniek platform voor contacten, uitwisselen van ervaringen, advies en belangenbehartiging.”

Lees het verhaal van Guus

Lidmaatschap vergoed door zorgverzekeraars

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de lidmaatschapskosten van een patiëntenvereniging. Kijk in je polisvoorwaarden of dat bij jou het geval is.

Donateur worden

Wil je geen lid worden van de vereniging maar ons wel financieel ondersteunen? Dan kun je, eenmalig of periodiek, donateur worden. De hoogte van de gift kun je zelf bepalen. Door de giften van donateurs kunnen wij ons inzetten voor een betere informatievoorziening, belangenbehartiging en lotgenotencontact voor mensen met blaas- of nierkanker. Door onze ANBI-status zijn giften aftrekbaar. Vul het online aanmeldformulier om donateur te worden.

Word lid

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Geboortedatum
Ik wil de digitale nieuwsbrief ontvangen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.