Bestuursvacature: bestuurslid

Voor ons bestuur hebben we dringend nieuwe bestuursleden nodig, waaronder een algemeen bestuurslid. Als nieuw bestuurslid kom je terecht in een enthousiast team dat zich inzet om de belangen van mensen met blaas- of nierkanker te behartigen en om lotgenotencontact mogelijk te maken.

Besturen van onze vereniging is interessant en verantwoordelijk werk, je zorgt ervoor dat de doelstellingen en taken van de vereniging worden gerealiseerd. Een deel van de taken voer je zelf uit of je werft en begeleidt vrijwilligers die de vereniging vertegenwoordigen in projecten en werkgroepen. Het bestuur vergadert maandelijks (online) en gemiddeld besteedt een bestuurslid 4 uur per week aan zijn of haar taken. We hebben een secretariële ondersteuning voor het bestuur op dit moment. Dat betekent dat de bestuursleden niet alle taken zelf uit hoeft te voeren.

Heb je ervaring met vrijwilligerswerk, (enige) bestuurlijke ervaring en ervaring of affiniteit met blaas- of nierkanker? Neem dan contact op om verder te praten over een bestuursfunctie!

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter van de vereniging, Liesbeth de Boer via ldeboer@blaasofnierkanker.nl.